AIRCO

daikin airco

DAIKIN

Daikin airco-oplossingen hebben de gunstigste energielabels op de markt.
Dankzij onze Inverter-technologie focus je op hernieuwbare energie en besparingen.

Je haalt voordeel uit een totaaloplossing die uitstekend comfort biedt zonder jouw energiefactuur de hoogte in te jagen. Onze toewijding voor milieubewuste producten garandeert dat Daikin-units jaren vooruitlopen op de regelgeving.

LG

Een aangenaam binnenklimaat is het hele jaar door belangrijk. Een airconditioner kan je huis in de zomer verkoelen en in de wintermaanden verwarmen.

Naast het koelen en verwarmen van de lucht, kunnen geavanceerde airconditioners, zoals de LG DUALCOOL, nog iets extra’s: de lucht zuiveren. Dat is niet alleen wenselijk voor het milieu, maar ook voor je eigen gezondheid.

Het selecteren van de juiste airco is daarom essentieel. Onze experts kunnen je met behulp van een offerte vertellen welke airconditioning het best geschikt is voor de ruimte die je wenst te koelen en/of verwarmen. Ontdek alle mogelijkheden en vraag vandaag nog een offerte aan!

lg airco logo

INSTALLATIE SERVICE

KS Construction heeft een eigen installatiedienst, voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Onze installateurs monteren vakkundig de airco systemen voor woningbouw, utilitaire bouw en industriële panden.