WAAROM ALUMINIUM

Sterk en lange levensduur

Aluminium is ontzettend populair. Samen met staal bieden ze tal van voordelen.
Ze zijn niet alleen enorm sterk maar hebben ook een zeer lange levensduur en zijn 100% recycleerbaar.

Zo kunnen aluminium en staal niet barsten of kromtrekken. De thermische waarde van beide materialen is er de laatste jaren enorm op vooruit gegaan dat ze tegenwoordig zelfs geschikt zijn voor passiefhuizen.

En dat is nog niet alles want aluminium is namelijk ook zeer onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in honderden RAL kleuren. Grote glaspartijen kunnen in een strak kleedje. Wil je nog groter dan schakel je best over naar thermisch onderbroken staal, daar zijn de profielen nog dunner.

HOOGWAARDIGE ALUMINIUM PROFIELEN

Aliplast Deuren

Aliplast Aluminium Systems Belgium groeide de voorbije jaren uit tot één van de belangrijkste internationale spelers in de ontwikkeling en productie van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels.

Productinnovatie, design, technische vaardigheid en kwaliteit zijn bepalend bij deze voorsprong.
Aliplast Belgium, gelegen in Lokeren, stelt 320 mensen tewerk in moderne kantoren en ruime productieateliers.

Aliplast Aluminium Systems Belgium zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels.

aliplast aliminium
aluprof aluminium

Aluprof Deuren

Aluprof is onderdeel van de Kapitaalgroep Grupa Kęty SA Het bedrijf is een van de leidende producenten van aluminiumsystemen in Europa.

Het bedrijf beschikt over filialen in Nederland, België, Tsjechië, Duitsland, Roemenië, Groot-Brittannië, Denemarken, VS, maar ook in Oekraïne en Hongarije. Dankzij zijn meer dan 70-jarige ervaring heeft Aluprof SA meer dan 1300 vaste klanten.

De jaarlijkse inkomsten van Aluprof SA uit de verkoop bedragen ongeveer 438 miljoen EUR. Ongeveer 40% van de verkoop is bestemd voor export. Het bedrijf heeft meer dan 2300 werknemers in dienst.