WAAROM KIEZEN VOOR PVC DEUREN?

Deuren met een stijlvolle uitstraling: Onderhoudsvriendelijk en betaalbaar

PVC deuren dragen in grote mate bij tot een goed binnenklimaat. In de zomer zorgen ze ervoor dat jouw woning aangenaam koel blijft, terwijl ze in de winter zorgen voor een behaaglijke sfeer binnen. Bovendien zorgen PVC ramen en deuren voor een uitstekende isolatie, zodat je dubbel van rust kan genieten, zelfs als je dicht bij een drukke weg woont.

Het grootste voordeel van het gebruik van kunststof voor jouw ramen en deuren is natuurlijk de goedkope prijs. Het is ook een stuk betaalbaarder dan bijvoorbeeld hout, aluminium en staal.

PVC is het ideale materiaal voor het onderhoud van deuren. Het kan gemakkelijk worden schoongemaakt met een mild schoonmaakmiddel, water en zelfs zeep! Dus zeg maar dag tegen vlekken en strepen.

PVC buitendeuren en voordeuren zijn bestand tegen rotten of roesten, voor een levenslange kwaliteit.

HOOGWAARDIGE PVC PROFIELEN

Aluplast Deuren

Een hele reeks van de PVC deuren en deuren uit ons assortiment is gemaakt van zeer kwaliteitsvolle profielen van de Duitse fabrikant Aluplast.

Door lage productie- en importkosten kunnen we jou onze ramen van topkwaliteit tegen de best mogelijke prijs leveren.

PVC deuren worden het meest gekozen. De belangrijkste factor is de erg hoge isolatiewaarde.

De structuur aan de binnen- en buitenzijde maakt het vrijwel onderhoudsvrij.

aluplast ramen
salamander ramen

Salamander Deuren

Salamander is een onafhankelijke, internationaal actieve onderneming, die consequent successtory’s schrijft: Bekend als innovatieve systeemleverancier voor moderne hoogwaardige raamprofielsystemen van de merken Salamander, Brügmann bluEvolution en evolutionDrive, ontwikkelt de onderneming sinds meer dan 40 jaar in nauwe samenwerking met zijn klanten PVC-profielen voor ramen, deuren en vele andere toepassingen rond het thema ramen. 

Succes is traditie. En in nieuwe dimensies denken en handelen, is de weg naar een bestendige toekomst. Salamander is op de beste weg daar naartoe!